Lightspeed kassasysteem

iPad kassa voor horeca

Horecazaak in Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen? Dan droomt u van een vlekkeloze bediening. Maak het uw personeel gemakkelijk en bewaar op elk moment de controle en het overzicht, met het revolutionaire online kassasysteem Lightspeed. Digiresto kiest er als erkend Lightspeed-installateur voor om te focussen op uw online kassa en dat merkt u.

Totaalservice: van planning tot technische support

Kies voor de totaalservice van Digiresto. Van Knokke tot Limburg en van Kortrijk tot Antwerpen. Wij staan in voor uw software-installatie, de bijbehorende tablets, de support en het onderhoud van uw Lightspeed kassasysteem. Dat betekent regelmatige, automatische updates – helemaal geruisloos. Zonder dat u het merkt, groeit uw systeem samen met uw zaak. Inclusief de installatie en de integratie van uw Blacbox voor de witte kassa.

"Midden in een service kun je niet wachten."

Digiresto staat garant voor service en gemoedsrust

De scherpe focus en specialisatie in Lightspeed is wat Digiresto uniek maakt. Netwerk- of ander probleem? Wij helpen u direct, met eerstelijnssupport. U krijgt een vaste contactpersoon en onze technische dienst is altijd bereikbaar. Bovendien lossen wij uw digitale storing op vanop afstand, zodat uw service snel weer op wieltjes loopt.