Online ordering

QR-code - Digitale menukaart

Kies het juiste online ordering systeem

IT-toepassingen zoals online ordering systemen, digitale menukaarten met QR-codes, bestelapps voor leveringen aan huis of takeaway, … The future is digital, ook voor horeca. Digiresto luistert naar uw noden en selecteert de meest geschikte systemen voor uw horecazaak, pop-up, zomer- of winterbar. Een greep uit de mogelijkheden om aan te kopen of te huren:

  • Online ordering
  • QR-code
  • Digitale menukaart
  • Oproepsysteem met buzzers
  • Online registratie klanten

Snel en gemakkelijk bestellen en betalen

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn de twee belangrijkste criteria voor online ordering systemen. Denk aan afhaal- of takeaway systemen zoals Deliveroo of Takeaway.com. Uw klanten moeten vlug en makkelijk hun bestelling kunnen plaatsen. En de flow van elke bestelling moet zoveel mogelijk geautomatiseerd verlopen, zodat u kunt focussen op uw gerechten bereiden en leveren.

"Online ordering and digital menus made easy."

Digiresto integreert uw online kassa

Uw kwaliteitsgarantie voor IT-oplossingen van topkwaliteit? Digiresto! Vraag advies voor de meest geschikte systemen voor online ordering. Wij garanderen totale integratie van uw systemen met het online kassa systeem Lightspeed. Digiresto schrijft dus uw volledige digitale verhaal.